zondag 23 oktober 2011

Maak het eens gezellig :)

Het valt me op - mede dankzij het onvolprezen Gezichtenboek en de birthday calendar die je daar gratis ficatis bijkrijgt - hoeveel van m'n vrienden, kennissen en familieleden jarig zijn eind oktober/begin november (en dan heb ik de rest van het jaar geeneens bekeken).
Beginnend bij maandag 24/10 is m'n hele week "volgeboekt" met verjaardagswensen. Druk druk druk, zou je kunnen zeggen :)

De normale menselijke "dracht" in acht houdend (geen acht maar negen maanden dus...)
besluit ik
voorzichtig
dat de wintermaanden....
met name januari en februari....
(misschien ook gelinkt aan nieuwjaarvoornemens en nieuw gecreëerde TO DO's...)
héél gezellige maanden waren
voor de producenten
van eerder genoemde jarigen.

Méér heb ik daar voorlopig niet over te zeggen

:-)

2 opmerkingen:

 1. Ha, doe jij dat ook, zo op basis van de geboortedatum nagaan wanneer iemand echt 'het leven zag'? Je komt dan dikwijls bij het begin van het nieuwe jaar en de vakantieperiode uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gebeurt me niet supervaak dat ik terugreken, maar met deze drukke herfstjarigenperiode ging ik toch even aan het tellen ja :)
  Eerder ingegeven door de vraag "Hoe kòmt dat nu, zoveel verjaarders op zo'n korte tijd?"
  Et voilà... ik was er.
  Gezien de leeftijd van de meeste van m'n herfstjarigen geef ik ook nog deels de schuld aan het beperkte TV-aanbod destijds: den Holland één en Holland twee + BRT en RTB. Veel meer dan dat was er niet. En geen telecommando... èrg koud om vanonder je dekentje op de zetel te komen en de posten te verzetten....
  Ik kan me er vanalles bij voorstellen... maar single zijnde, ga ik er nu meteen ook weer van uit dat ik dat teveel romantiseer?
  Ach wat... de cijfers zijn er :):):)

  BeantwoordenVerwijderen