zondag 21 februari 2010

Niet uitgepraat

Naar aanleiding van vorig bericht voel ik me op dreef komen.
Hopelijk tot groot vermaak van iedereen die dit niet of nooit meer hoeft mee te maken wegens tijdig opgepikt door een geschikt individu, hier nog enkele dingen waar Olijf van huivert.

Foto van naakte man in sauna kent u dus reeds.
Komen met stip op verdienstelijke tweede tot x-te plaats:
  • webcamfoto van individu, al dan niet in tegenlicht, met zicht op neusinhoud.
  • nogmaals webcamfoto (onveranderlijk van slechte kwaliteit) van subject met
    - ogen op oneindig
    - ochtendprut nog in de ogen (suf opstaan en denken "wat zal ik vandaag eens doen? Oh ja, fotootje op site plaatsen... waar is m'n webcam, hoe steek je dat ding aan? Knip! Yep, ik sta erop." Goed genoeg. Uploaden en klaar)
    - zwaar gefronste blik
    - wijd opengesperde ogen als overstekende kat, verblind door de koplampen van aanstormende auto
  • foto van individu in sjofele leren jas naast z'n favoriete kapstok (letterlijk!) die bij nader inzien een bizar standbeeld blijkt te zijn
  • foto van volwassen man met carnavalesk hoedje op. Dit zegt "ik ben de leukste thuis, zie ne keer wa ne speciale ik ben".... ongeacht de vraag of u en ik dezelfde zin voor humor hebben
  • heerschap met 3 lege en twee halflege pinten voor zich, één volle pint in de hand en selecte schare halfdronken vrienden naast zich, waarvan minstens ééntje de klassieke konijnenoren achter z'n hoofd maakt. Kon u nix beters vinden meneer???
  • kiekje van meneer met ex-vrouw.... Zou het kunnen dat de kans bestaat dat de volgende juffrouw zich lichtjes bedreigd gaat voelen door de aanwezigheid van nog niet verwerkte (en ongetwijfeld fantàstische) ex op de achtergrond???
  • uiteraard (zeg niet dat u niet wist dat ook déze bestonden): close-up van meneer's kroonjuwelen
Geen van deze (en wellicht nog een handvol intussen vergeten introducties) kunnen Olijf niet echt bekoren.
Oh ja... en dan zijn er de uitslovers die een virtuele knipoog als eerste kennismaking al méér dan voldoende vinden.... En dan handenwrijvend gaan zitten wachten tot mevrouw een uitgebreide mail schrijft???
Soms denk ik dat ik veeleisend ben....

2 opmerkingen:

  1. je kan het ook positief bekijken: als de foto je meteen zo tegenstaat, hoef je er verder geen aandacht en tijd aan te besteden, toch? :-) Makkelijk visitekaartje! Lezen en metéén verticaal klasseren ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wordt ook onmiddellijk gedaan hoor :)

    BeantwoordenVerwijderen