zondag 16 augustus 2009

Kissing in the back row

Ken je het?
Kissing in the back row of the movies on a saturday night with you-hou....

Gisteravond werd er ook duchtig gekissed. Niet op de laatste rij maar vlak voor onze neuzen, op zo'n halve meter vóór ons :)

I. en N. waren al in de namiddag afgezakt naar Linkerwoofer (voor wie het niet kent: gratis concertfestival op Antwerpen LO ......... móói uitzicht op de lichtjes van de Schelde). Olijf had eerst een etentje met ouders en zwierde zichzelf nadien op de moto om tegen tienen te arriveren op de plaats des onheils.
(het leuke aan een moto, tussen haakjes, is dat je het ding gewoon op een voetpad neersmijt vlak bij de ingang :))

Lekker "stoer" met motorvest (aanvankelijk vééééél te warm maar later op de avond blij dat ik 'em bijhad) op zoek naar beide dames, die aan het water bleken te zitten in leuk gezelschap.

Olijf ploft zich neer.
Constateert na 5 minuten dat ze vlak achter een superverliefd jong koppeltje is gaan zitten. Hij en zij zaten onophoudelijk te zoenen :)
Leuk zicht eigenlijk, dacht ik. Het hield niet op. Bijna volle twee uren bleven ze "bij de zaak"...
en da's enkel de tijd dat IK erbij was (wie weet hoeveel eerder ze er al aan begonnen waren...)

Ik denk even terug aan de tijd dat ik nog lekker en plein public zo'n lebbermarathon had ingezet en stel vast dat het moet geleden zijn van m'n late teens/vroege twenties :)
Bij "anderen" in ons gezelschap bleek het niet zo lang geleden. TOF, denk ik... dat je dat "nog" doet op "onze" leeftijd. En ik stel mezelf de vraag wanneer ik me te oud ben gaan voelen om nog te zoenen in het openbaar....

Antwoord: zelf hield ik er niet mee op, ik zette het gewoon niet in... een beetje ingegeven door verlegenheid.

Een overzicht
Een jongen in m'n ver verleden hield er zelfs niet van om m'n handje vast te houden "want de mensen hoefden niet te weten dat we een koppel waren"... En Olijf ging daar, uit respect voor zijn mening, niet tegenin.... Triest, wat een mens zich zoal laat "welgevallen".
Enkele andere kerels waren van het eerder kortstondige klandestiene type, waardoor openbare uitingen van affectie niet eens werden overwogen.
En dan kan je stellen dat ik misschien ook wel heren heb gekend die al even verlegen waren als ikzelf in het publiek zoenen. Althans, dat maak ik mezelf wijs, omdat ik niet wens te denken dat er nóg mannen waren die beschaamd zouden geweest zijn om met mij gezien te worden.

Dus neen, Olijf heeft niet veel openbaar kuswerk op haar kerfstok, meestal all for the wrong reasons :)

Het koppel gisteren vond ik vertederend lief. Het kon hen gene ene bal schelen dat er vijf mensen pal achter hen zaten met een zichtje op de eerste rij.
En súperlief vond ik dat het meisje even ophield met zoenen om een foto te nemen van I, N en mezelf... waarna ze de werken terstond hervatte :):):)

De foto (van ons drie dames) vindt u later wellicht hier of binnen héél kort op de blog van I.

Dit was een ode aan openbare uitingen van affectie. Santé :)

Kissing in the back row
of the movies on a saturday night with you
holding hands together you and I
holding hands together (yeah)
smooching in the back row
of the movies on a saturday night with you
we could stay forever you and I
we could stay forever you and I
hugging and a kissing in the back row of the movies

4 opmerkingen:

  1. Ter informatie: ze zijn pas beginnen kussen toen jij aan kwam;)
    Ik vond het ook heel vertederend, niet zoals 2 tieners kussen, veel intenser en liever en met aandacht voor mekaar. Ik genoot ook van het mooie uitzicht:)
    Ben wel benieuwd naar de foto van ons drietjes, die ze tussen het kussen door nam...eigenlijk waren ze zelf ook een foto waard he :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Nadia: yep, ik heb er nog even aan gedacht om een fotootje te vragen aan Ils, maar ik vond het mss wat storend voor de twee :)

    @Ils: tegen wie zeg je't? berry berry naaaais :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. even een snelle bedenking tussendoor...
    gewoon al weten dat je niet weggestopt hoeft te worden, maakt het zoenen nog eens zo fijn...

    BeantwoordenVerwijderen