dinsdag 15 november 2011

Ice Ice Baby

Olijf liet zich vanochtend verrassen door het ijs.
De garage - hoewel al gedeeltelijk opgeruimd - is nog niet klaar om de auto te "ontvangen". De auto stond dus buiten. Helemaal bevroren.

Onwil om te beginnen krabben (antivries moet het toch òòk kunnen?) maakte dat ik enkele minuten te laat op het werk arriveerde. Bon ja. Gebeurt.

Onderweg naar de andere werkvloer vond ik het nodig enkele keren halt te houden.
Voor dit.


Alweer te lui om photostich nog te photoshoppen. Kijk maar even voorbij de naden :)

koedenEn verder is er nix te melden :)
Behalve dat Olijf te lui en te moe is om de pleisterwerken vandaag verder te zetten.
En dat petekindje E met haar koor in de krant en op youtube verscheen.... maar daar mag ik nix van tonen. Petekindje mocht tussendoor wat solo-en en dat deed ze helemaal niet slecht --> Olijf is een heel fiere tante :):):)

Om de dag "in schoonheid" te eindigen, geeft Olijf zich vanavond over aan een chick flick op TV. Met een beetje geluk slaap ik vóór het einde :)

Tot dusver deze lezing.

2 opmerkingen:

  1. Ik zag geen naad hoor. Tot dat jij er over begon ;-)

    Maar de nachten zijn niet alleen koud... het is hier (of eigenlijk dáár, bij jou, maar dat komt in de digitale wereld op hetzelfde neer) opeens ook erg donker geworden. Vage zeeëgel zo hoor. Of ligt het aan de computer hier?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik naar school rijd, is het nog nét te donker om wat dan ook vast te leggen.. de route is ook allesbehalve schilderachtig... blij dat ik hier wat kan meegenieten...
    thanx, xxx

    BeantwoordenVerwijderen