vrijdag 2 oktober 2009

ShoppingFun

S is verjaard deze week. 31 is ze geworden, een ér-rug jonge vriendin dus :)
Deze week (tijdens m'n lang weekend, hopladijee!!!) zal ik haar zien.... ideale kans dus om haar een dingetje toe te steken.

Tips of hints kreeg ik niet, dus het zou wat natte-vinger werk worden, dat kadootjes-zoeken.
Maar niet getreurd! Een half ideetje was beginnen broeden deze week.

De juffrouw zit nu officieel ende helemaal in haar 4de decennium en Olijf wil voorkomen dat ze dezelfde fout zou maken als haar slordige zelve, dus ik zocht het richting verwenproductjes.
Op zich is zo'n kadootje helemaal niet origineel, ik ben me daar terdege van bewust, maar tóch amuseerde ik me met het bij elkaar rapen ervan.

Alle reeds door de winkels samengestelde pakketjes ten spijt, was ik vastberaden om zélf een assortimentje te verzamelen.
Dat werd winkel-in-winkel-uit. Kijken, ruiken, lezen, voelen, testen, denken, inschatten, nog eens ruiken en her-ruiken. Een beetje tellen en rekenen óók, want met de verwenproducten van vandaag ben je al gauw een klein fortuin kwijt aan een flesje/potje of twee.

Ik ben niet helemaal zeker of het haar ding is, maar het was best wel "fun" om te proberen haar correct in te schatten. Of het gelukt is, zal ik nooit weten, want voor hetzelfde geld speelt ze m'n bijeengezocht assortimentje gewoon door aan een vriendin of zus.

Ik hóóp dat het een goede keuze is geworden. Olijf zou het alvast graag ontvangen, al was het maar omdat het geen kant-en-klaar pakket is. 'k Heb er plezier aan beleefd om het met de Birthday Girl in gedachten samen te stellen en dàt alleen maakt het persoonlijk (zei ze niet zonder enige trots).

Morgen pak ik het in en héél misschien neem ik er een fotootje van. U weet wel waarom :)

Maandag 5 oktober - epiloog.
Hier issie dan, de foto.
Bij nader inzien niet veel soeps, maar het oog wil ook wel eens wat... en m'n teksten de laatste tijd zijn .... tja, zoveel tékst.
Mijn poging tot kado-attentie-tje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten