maandag 8 oktober 2012

Semi-productief

Dit was geen slecht weekend. Verre van zelfs.
De ramen kregen hun beurt gisteren. De haag vandaag. Aan beide zijden.

En de HeelGoedkoop Witte Grondlaag werd aangebracht. Deels. Omdat ook de rest van de tuin een deelse beurt kreeg. Tot het begon te regenen en het tijd werd om ook aan de tomatensaus voor morgen te denken. Spaghetti-time met m'n zussen morgen.

Even teruggrijpend naar een van de filmpjes van gisteren: het is geen Extra Chunky tomato sauce maar de soort waar Howard Moskowitz ietwat op neerkeek. The authentic tomato sauce as it was made in the country of origin and which, by being authentic, was supposed to please everyone.

Nu.... everyone zal ik er niet mee pleasen maar ik ben best trots op het resultaat. Gemaakt met ingemaakte tomaten eerder deze zomer. En niet gek veel méér dan dat.

Hoe dan ook: de dag was eerder productief. Niet geheel.... omdat ik pas nà de middag uit de startblokken schoot. De voormiddag was gewijd aan laat opstaan en grappige filmpjes kijken. Waar ik via via (ach ja... via TedTalks) was op gestoten als het ware.

Ik wil u deze niet onthouden. Ik Lachte Out Loud. Op m'n eentje. Waarempel en waarachtig.


Méér van dat, wat mij betreft. Mensen die zichzelf niet tè au sérieux nemen en die door hun zelfspot de wereld zo groot maken als een zakdoek. Waarin we allemaal op elkaar lijken. Schitterend.
Afijn... dat vind ik ervan.

6 opmerkingen:

 1. Het was écht een enórm grote, harige spin met lange zwarte poten.........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. M.a.w. geknipt voor een rol als blogfotomodel. Onvergeeflijk. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik beloof je op m'n eerstecommuniezieltje dat ik volgende keer m'n gruwel overwin en éérst een foto neem.... voor ik haar weer verpletter :-P

   Verwijderen
 3. Out loud lachen deed ik niet, maar dat doe ik zelden, ik ben mannelijk :-)
  Maar Maz was best wel leuk. En ik ben het met je bemerking omtrent zelfspot en jezelf (en de wereld) niet te serieus nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms ben ik nogal goedlachs en ik geloof dat ik het erg nodig had, dat LOLlen :)
   Deed wreed deugd :):):)

   Verwijderen