woensdag 1 februari 2012

SA -tijn en -int Amour

een snel discount-bezoek tussen de middag voor broodnodige last-minute boodschappen (spaghetti-avond ten huize Olijf is opnieuw aangebroken) leveren me volgende observaties op.

In de aanbieding:
  • Satijnen nachtkleed. Ziet er redelijk luxueus uit en zelfs - mits enige fantasie - verleidelijk. Tot ik eens en voor altijd naga wat "Satijn" eigenlijk betekent....
    96% Polyester en 4% Elastaan.
    Satijn klinkt toch "voller" besluit ik :)
  • Fles Saint-Amour. Niet nader bestudeerd, maar het zou me verbazen mocht het veel meer zijn dan een rosé schuimwijntje van dubieus allure.
  • Doosje chocolaatjes in een rode hartvormige doos.
RaRa... welke feestdag lopen we met open ogen tegemoet?

Olijf heeft vandaag een persoonlijke feestdag gehad.
Vlotte werkdag èn hervatting van de wekelijkse spaghetti.
Dat laatste lag enkele weken op ijs wegens een .... tja... een stevig misgelopen communicatie (om me maar eens eufemistisch uit te drukken).
Dat we - zussen, hun familie en Olijf - de draad weer oppikten met een air van "krommenaas", deed me deugd. Werkelijk deugd.
Voeg daaraan toe een stralende zon op weg terug van het werk (uurtje vroeger gestopt om het diner in goede banen te leiden) en de dag kon niet meer stuk.
Daar kan geen Valentijn aan tippen. Zelfs niet in een Satijnen nachtprulletje met een Saint-Amour in de linker- en een doos hartvormige chocolaatjes in de rechterhand.

Déze kinderhand is gauw gevuld. Met - zoals we "hier" plegen te zeggen - "ne nix".

Cincin :)

1 opmerking: