woensdag 25 mei 2011

leedvermaak... voor de "van-t-straat"-en

Bij gebrek aan tijd en zin om iets nuttigs te schrijven, schotel ik u in de naam van 't algemeen volksvermaak graag een voorbeeld voor van de (schaarse, u mag het weten) mail die de moderne single te verwerken krijgt.Olijf mag eens van geluk spreken: méér dan twee zinnen. Over de inhoud wens ik zelfs geen discussiepunt te maken.
Ik hou het op: tekenend voor de hapslikwegmaatschappij?

Lacht u gerust. Ik neem het u niet kwalijk.
Met permissie: hoe graag ik het ook zou willen... er zijn van die dagen dat zelfs een zichzelf enigszins relativerende vrijgezel niet meer kan lachen met dit soort meet - let's have a fling - and not even greet ('cos frankly I can't be bothered) toestanden.

Toffe Date

Hallo,
Ik ben S***, een niet onknappe man van 40 uit G***.
185cm groot, 88kg, blauwe ogen, kort bruin haar, geen baard, snor of bril.

Ik zoek eigenlijk een toffe meid of een zotte bie voor een zinderend afspraakje en ik hou wel van een experimentje ook.
Oh ja, nog vergeten..... Ik word wild van mooie vrouwenvoetjes :)

Groetjes en mail gerust hé
*******123@gmail.com


Ik vraag me af.... verwacht ik te veel van mensen?
Ben er vrij zeker van dat m'n profiel niet getuigt van oppervlakkigheid. De hopelijk zorgvuldig genoeg gekozen foto's hinten in de verste verten niet naar avontuurlijke one-night-stands en tòch voelen zelfverklaarde niet onknappe blauwogige mannen zich geroepen om hun nek ver genoeg uit te steken om dit soort proza de wereld in te sturen. Een geval van enkele tientallen keren copy-pasten per avond, zonder twijfel.
Als meneer - gezien z'n omschrijving - daadwerkelijk niet zo onknap is, waarom heeft hij dan nood aan dit soort mails? Waarom, wil ik dolgraag weten, wordt zijn overigens zééééééér beknopte profielpagina niet gesierd met een foto van zijn niet onknappe verschijning, gewòòn ter empirische bevestiging van wat hij beweert?
Het lijkt me onwaarschijnlijk dat ik de enige ben die hier de kriebels van krijgt...

Nòg meer vraag ik me af: wie zijn de dames die hierop ingaan? Zomaar, met een wildvreemde die ze geeneens GEZIEN hebben. Voor hetzelfde geld blijkt meneer het kleine broertje van Shrek te zijn en zitten ze ergens ten velde met hem en zijn experimentje opgescheept...
Hoewel... er blijken wat desperado's rond te lopen, zowel op Mars als op Venus.

Even had ik zin om terug te schrijven dat m'n voeten er vréselijk uitzagen, maar een antwoord zou alweer teveel aandacht aan meneer hebben gegeven.
In plaats daarvan krijgt hij aandacht hier, waar hij het niet weet en staat hij sinds een half uur in m'n blokkeerlijst.

Voetenfetisj.... brrrrrrr.... ik wil er me zelfs nix bij voorstellen....
(maar in m'n twisted mind en na het zien van véél te veel Crime Scene Investigation afleveringen, zie ik een nette verzameling van mooie... afgehakte vrouwenvoetjes op z'n buffetkast staan)

NEXT???!!!

1 opmerking:

  1. Zielige mail...ik zie hem al zinderend over gloeiende kooltjes lopen... misschien niet slecht als "experiment". Er zijn leuke en minder leuke mensen, dat klopt. Wegklikken en vergeten is in dit geval de boodschap, toch?
    warme kus, ils

    BeantwoordenVerwijderen