dinsdag 27 december 2011

A word of advice... X2

Er is een liedje dat me steeds heeft doen lachen. Omwille van de "goede" raad, verpakt in stukjes nonsens.... die - wat mij betreft - pokkevol wijsheden zitten.
Die video geef ik u éérst mee.

En dan volgt deze. Niet slecht vind ik.
Van een wijzer mens dan Olijf.

Namaste.

7 opmerkingen:

 1. Ik begrijp nooit zo goed waarom zoveel mensen de Dalai Lama zo'n geweldige denker vinden -maar dat klinkt misschien als vloeken in de kerk?- hij zegt mijns inziens érg vaak dingen die elk gezond mens vanzelf weet, of hoort te weten. Is dat arrogant van me, om dat zo te vinden?

  liefs, ils

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel wat mensen zeggen wijze dingen. Buz Luhrman is er zo ééntje... alleen blijft die naam minder goed hangen dan Dalai Lama.
  en Yep.... nix dan gezond verstand Ils. Dààrin geef ik je met plezier gelijk.
  Alleen spijtig dat we collectief een geheugen als een zeef hebben. Dus vind ik het handig als af en toe een medemens - Dalai Lama of Jef Klak - ze nog even op een rijtje zet. Om ons op te frissen enzo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Opgefrist ben ik gelijk... zoveel wijsheid in 1 blogje. Maar ik kies voor de optie "dance". Morgen dus, in de living.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Vlinderke: Welkom + fijn dat het je roerde :)
  @Betenge: Dansen is een prima remedie voor zowat alles. Beter moet die "raad" niet zijn, niet? (ook welkom uiteraard :))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook hier gaan morgen eerst maar 's de stoelen aan de kant om het oude jaar uitgeleide te doen. Zou de Dalai Lama wel 's dansen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk dat hij heel regelmatig danst, Lehti. Al was het maar op het geluid van puurbronzen klankschalen :)

  BeantwoordenVerwijderen