zondag 5 juli 2009

val nu omver...

Heb niet veel zin om te vertrekken, hoewel best wel toe aan wat vakantie.

Weet waar het zoal aan ligt, maar permitteer me niet meer om dat hier in 't lang en in 't breed te noteren.

Morgen, eens daar aangekomen, zal het wel beteren.

Wish me luck :)



Maar ook ik wens jullie één en ander.

I. Veel mooie, zonnige dagen met evenveel aangename mensen. Die ene speciale als het kan, maar zéker, hoe dan ook met fijn volk. Veel lachen en genieten.
H. - Meneer Haveel. Goed vliegweer en geen onverwachte windstoten. Ook een goei vakantie in La Douce France (als ik me nie vergis)
N. Hopelijk twee goed gevulde weken met je zoon. Ik stuur je een klein mirakel, zodat hij plots zin krijgt om vanalles met z'n pa te doen.
N. - Mistsluier. Veel terrasjes met bekenden van nu en het verleden. Je bent daar goed in. En wie weet nog een onverklaarbaar fenomeentje hier en daar.
L. - LighthouseGirl. Een mooi huis, groot en ruim, een geweldige tuin en dat alles maar voor een prikje! En tussendoor ... een goeie lay als het effe kan ;)
X. - Rafale. Juist genoeg zeebries om te surfen langs de stranden van Belgique en France (of waar je ook heen wil). Lekkere wijn en een goei bord kaas ;)
M. - HK. Een drukke zomer, veel inkomsten en een helder hoofd. Zou fijn zijn voor iedereen, vroeg of laat :). Pak de moto es om er ene te gaan pakken met Z of ander goe volk. Dan komt da beest ook nog es buiten.
En Lies... nieuwe volger (ik heb je opgemerkt hoor :)). Ik ken je (nog) niet... of toch? Sowieso een fijne zomer toegewenst.
Aan iederéén trouwens :)

'k zal jullie allemaal missen.
en terug kort na de nationale feestdag!

bacio a tutti
x

2 opmerkingen:

  1. I wish you luck!

    Merci voor de lieve wensen die je achterlaat. De terrasjes zullen wel lukken; de fenomenen...graag nog meer van dat:)

    Goeie reis Olijfje! Ik wou da'k in je plaats was.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heey!
    Ik las hier dat je mij vermelde in je post, alvast bedankt daarvoor :D
    Ik ben sinds anderhalve maand ook te vinden op Blogspot, en om mij zowat te integreren in het wereldje van bloggers, ben ik al wat andere blogs beginnen volgen.
    Je zal me dus niet kennen, 't is niet dat ik je ken van ergens ofzo, gewoon 's uit curiositeit (of hoe je dat ok schrijft) :D

    BeantwoordenVerwijderen