donderdag 2 april 2009

goed, beter, best

alleen schrijven wanneer het "min" gaat, is oneerlijk.
Hier mag ook wel es iets leuks komen.
Of een ù het leuk vindt, moet u zelf bepalen.
Mijn week is alvast beter geweest sinds laatste blog.

een opsomming

Het weer, het wéér!!! Potverdorie mensen, zijn we blij? Spijtig genoeg begon het écht goeie weer pas toen mijn weekend erop zat, maar dat remedieer ik dan met een terrasje tussen de middag. M'n slechte invloed even laten gelden over collega en werkneemster... en ze kwamen gewillig mee.
Dinsdagmiddag was gewijd aan een leuke, informele babbel en... boeken snuffelen. Collega koopt wekelijks de humo, nu mét boekjes voor z'n twee schattige dochters. Hij vindt dat die boekjes lekker ruiken.
De stelling meteen getoetst en diep gesnuffeld. We deden het alle drie. Van hén nam ik een fotootje, eentje niet onherkenbaar genoeg dus niet geschikt voor de blog. De minst herkenbare pleur ik er hier op.
Zó snuif je dus aan een nieuw boek. Conclusie: het had iets weg van walnotenolie...


De moto, mijn moto... een blinkend zwart met chroom gevaarte, veel te zwaar voor mij... maar Olijf laat zich niet kennen en zal het monster weer bestijgen. Als de batterij het houdt... die doet wat moeilijk. Toch weer met de moed der wanhoop een goede oplader gekocht (niet zonder rekening te houden met oude goede raad van dierbaar motokenner: koop een druppellader!): de batterij houdt het al drie dagen.
(meet my motorcycle)


De vakantie... een beetje zuiden. Het bleef lang onzeker of we zouden vertrekken. Wachten op goed of minder goed nieuws en op basis daarvan beslissen wat er zou gebeuren. Er kwam geen nieuws. Boude beslissing: we vertrekken! Drie zussen, vier kids, variërend van 6 tot puber en één geweldige vriendin. Het zal krap worden, het goede weer is niet verzekerd mààr we zijn wég, van zaterdag tot zaterdag. Wandelen, luieren, toeristen langs het meer... ik verheug me nu al.
Er wordt me gevraagd of ik op Tinternet zal kunnen. Dat weet ik niet. Maar de laptop gaat mee.
Indien internet, dan volgt een blogje of twee vanuit het buitenland, voor de geïnteresseerden :)

Salsales... de laatste voorlopig. Vanaf vandaag is Olijf officieel beginner-àf. Ga ik verder, dan mag u me vanaf eind april beginnend semi-gevorderde noemen. De laatste les was alvast een "goeike". Lekker gedanst met verschillende individuen, de ene al wat begaafder dan de andere, maar altijd leuk. Zó leuk zelfs dat ik nog wat bleef hangen tot in de volgende les. En daar nog wat verder danste. Met twee pintjes in het vege lijf, intussen losgedanste gewrichten en een beetje teveel bravoure probeerde we te doen alsof we thuis hoorden tussen die semi-gevorderden. Olijf denkt dat we enkelen voor de gek hebben kunnen houden.
Ik heb in alle geval genoten!

Er IS een minpuntje...
ik zal pas met de moto kunnen rijden nà Pasen.... want ik MOET eerst op vakantie ;)
Erg eh... Ik treur :)

3 opmerkingen:

 1. Die moto , is een hij of een zij ??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. daar kan ik een voorspelbaar antwoord op geven... maar ik doe het niet :)
  het is, wat mij betreft, hoe dan ook een hij.
  Nu aan jou om te zeggen waarom ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha , waarschijnlijk voor het gevoel dat het je bezorgt .... ter vergelijken met ...

  BeantwoordenVerwijderen