dinsdag 29 januari 2013

het allemaal een beetje beu

* als de kleerkastdeur het vertikt om nog te blijven hangen
* als twee toiletten (ja, allebei) met een verschil van enkele dagen beslissen om "in continu" te gaan. Eentje laat zich temmen. De andere, met ingebouwde sjasbak doet lastiger, zelfs nà aankoop en montage van een nieuwe vlotter... Als het doe-het-zelven, met andere woorden, ondanks een flinke dosis goede wil en een klein beetje technisch inzicht maar niet wil lukken.
* als de gootsteen in de keuken om halfacht in de ochtend van een gewone werkweek een statement wil maken en toont hoe "geconstipeerd" er uit ziet... om halfacht in de ochtend van een gewone werkweek
* als een geheugenkaart van m'n fotoapparasie plots onleesbaar blijkt ... tenzij ik formatteer (maar dan ben je wel alles kwijt)... en ik prijs mezelf gelukkig dat ik toevallig DEZE kaart gisteren nog backupte (het moet niet alles kommer en kwel zijn)
* als ook de laptop op een maandagochtend 5 heropstartpogingen nodig heeft vooraleer hij eraan begint (en m'n hartslag evenredig stijgt met het aantal pogingen)

* als tenslotte het gesprek met de experte over voeding me de druppel geeft om mijn emmer te laten overlopen..... lees "wat ik ook doe, het lukt niet en dat maakt me voorlopig """lichtjes""" ongelukkig en nu wellen er tegen wil en dank weer een paar oude zeren op"....

dan ben ik het een beetje beu.

Vooral wanneer ik dààrbovenop moet merken dat m'n blog sinds een paar weken bevuild wordt door spamreacties van anonieme bots.
Ik heb een hekel aan anoniem. En nog meer aan bots.

Maar ik ga het euvel oplossen met vruchten- en groentensapjes. Of dat is minstens de bedoeling.Voor het gewichtsprobleem dat is. Een bot krijg je daarmee niet weg.

Maar ooit moet ik hier tòch plaats ruimen... dan krijgen de bots mijn blog en verhuis ik. Virtueel.7 opmerkingen:

 1. Dikke knuffel, het is een herkenbaar gevoel, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Na regen komt zonneschijn... maar nu regent het precies érg veel...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bots? bedoel je deze?:
  http://www.youtube.com/watch?v=le6uFnLwqYU
  Andere botsingen ken ik niet,
  en al die overstromingen van plees, keuken en dat tranendal...da's slechts smeltende sneeuw die niet weg kan, Olijf, meer niet. Want ik heb in Puglia gezien dat je een prima doe-het-zelver bent :-)
  Dus trek die kastdeur er meteen maar helemaal uit, opgeruimd staat netjes, en het geeft wellicht wat voldoening. Als je de deur dan in twintig stukjes trapt, val je ook nog af...
  Maar daar willen we dan natuurlijk wel een mooie actiefoto van, dat spreekt

  O ja, en toch ook best bijzonder hoor, die bevroren spermatozoïden. Ijzig mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de inhoud van een emmer in de tuin. Pas vanavond viel me op dat hij er niet meer was. De ijsblok.

   Verwijderen
 4. En niet gaan 'detoxen' hoor, want daar wordt je ook niet vrolijk van:
  http://selmasalo.wordpress.com/2013/01/27/lekker-bedriegen-en-vergiftigen-met-2bdetox/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Puglia. Zomer en warmte. Denk daar eens aan, dan komt het vanzelf wel weer goed. Who cares fat de deur niet meewerkt. Maar we kennen allemaal het gevoel van dat dipje wel. De ene dag is gewoon de andere niet. Keep hanging in there ! Vergeet de sapjes, drink eens iets straffers. Een beetje champie will do the trick.

  BeantwoordenVerwijderen