maandag 17 november 2008

met een dagje ertussen

Gisteren schreef ik niet. Het ging effe niet.
Vandaag wil ik het goed maken, maar dan écht goed.
Niet zeuren, niet zagen, gewoon lekker positief doen (en zo kan jij meteen volgen wanneer ik m'n goede en mindere dagen heb...)

Deze dag was weer maar eens gewijd aan "changes".
Werkjes in de keuken, opknapwerken om de toekomstige nieuwe keukenmeubelen (nee, nog niet besteld!) te verwelkomen.
Gelijktijdig "nieuwe" kastjes naar boven gesleurd om het ook daar hopelijk wat gezelliger te maken. Ooit verwacht ik gasten, wanneer weet ik nog niet, maar ALS of WANNEER ze komen, wil ik hen "gemoedelijk" kunnen ontvangen.
De enkelen die er reeds geslapen hebben (in de zogenaamde logeerkamer), wilden wel vriendelijk zijn, maar ik zag de milde ontgoocheling op hun gezicht, ondanks mijn verwoede pogingen om het opblaasbed lekker leuk en de verlichting gezellig te maken...
Ik wil m'n leven dus beteren, niet enkel voor mezelf, maar ook voor alle logees die ik nog hoop te mogen te slapen leggen.

In m'n eigen kamer is een (naar mijn gevoel) pràchtige ladenkast gekomen. Beetje groot en beetje donker maar zéér zéér mooi :)
Wie in deze kamer mag komen, mag meteen z'n eerlijke mening geven...

Zaterdag kreeg ik ook alvast een verrassinkje om dankbaar om te zijn. Ivan, een "mannetje" uit m'n verleden, kwam me even snel tussendoor op m'n werk bezoeken. Niet velen hebben het hem voorgedaan, en ik ben hem daar bijzonder dankbaar voor, al was het maar een half uurtje koetjes-en-kalfjes-praten...

Nu - met al die dankbaarheid die door m'n aderen stroomt - nog even vegen, stofzuigen en aanverwanten, zodat alvast IK vanavond m'n hoofd rustig te slapen kan leggen.

Een fijne dag nog aan iedereen.

1 opmerking: