zondag 8 maart 2009

Wens voor goede dingen

Deze week was goed, op een "gewone" manier. Ik verklaar mij nader.

De kadobon die ik niet kon incasseren op woensdag (winkel gesloten en niet echt bij de deur) vervalt binnenkort. Met een eenvoudig telefoontje kreeg ik uitstel van executie: nog wat extra tijd om me te laten verzorgen. Het zal m'n eerste bezoekje worden bij een schoonheidsinstituut én S. had me enkele leuke suggesties gegeven i.p.v. het klassieke "potteke crème".

De regenwaterpomp die de geest had gegeven, o.a. door de vrieskou: het is misschien op te lossen met enkele tientallen (i.p.v. enkele honderden!) euro's. Een dikke meevaller lijkt me dat.

Een nachtelijk gesprek was onverwacht maar verhelderend.

De zon heeft zich de hele week laten zien, zelfs al beweerden onze weermensen anders. Dat ze enkel woensdag, net die éne dag dat ik naar de kust trok, besloot om helemaal afwezig te blijven, kon mijn pret niet drukken.

Diezelfde woensdag werd een vermoeden van mij bevestigd, waardoor ik nu weer beter weet hoe ik me tegenover een welbepaald persoon moet opstellen. Het geeft me, ondanks een onrustige 24 uren, nu méér geestelijke rust.

Het gaat goed, lijkt me.

Goed genoeg om voor mezelf (en m'n bescheiden schare lezers) voorzichtig een wens uit te spreken. M'n verjaardag zit er aan te komen. Ik hoop dat het een goede wordt... :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten