donderdag 16 mei 2013

jawàdde

omdat
na dagen van groeiende vreugde
anticipatie
en opbouw

op de avond voor het vertrek
een dip
zich zomaar aandient

Ach wat...
morgen beter
en laat ik de regen een tijdje achter me
(en breng de zon terug mee)
maar als ik héél eerlijk ben
heb ik er  éven geen zin in
in inpakken
en wegwezen

...........................
jawàdde
...........................

3 opmerkingen:

 1. Desalnietemin...
  wens ik je een fijne en deugddoende vakantie !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dankjewel, beste Mister B.

  het is 17/05. 2u12 in de ochtend. Om 4u loopt de wekker af en ...... ik ben dus .... OP.
  OP zijn = een goed excuus om te gebruiken (ter verdediging wanneer het ooit nodig zou zijn) --> ik hoop ooit u en uw madam en uw kroost te mogen verwelkomen in het zonnige zuiden met een welriekende en niet te hoog geprijsde (geprijzde?) pizza quattro stagioni of een pasta allo scoglio. Zoek het op. 't is allemaal lekker. De logies (buiten seizoen) spotgoedkoop en de ontvangst (als alles ooit loopt zoals ik het in m'n hoofd zie) multilinguistisch (lees: The One And Only Olijf) en ..... grappig of niet (het hangt er maar vanaf wat u van dit blog vindt).... maar in IEDER geval hartelijk en blij dat u er bent. Want Zuid-Italië, meer bepaald Puglia (of Apulië zoals we dat hier plegen te noemen) is een mooie, leuke en fijne streek.... met een paar (hoeveel precies weet ik niet) ex-pats die hun verdomde of verliefde best doen om u een fijne tijd te laten beleven in ..... de grens tussen Europa en...... (godsàmme!) A-F-R-I-K-A.........)

  Beste Bentenge en familie (of medelezer).... kom Olijf eens bezoeken na - wat zullen we zeggen, ik-denk-heel-snel-na-of-ik-dit-wel-zou-schrijven-maar-ben-verdomde-moe-en-weet-dat-2-uurtjes-slaap-dit-niet-NOOIT-zullen-goedmaken-(en wat ik hiet zoal nog bij denk geef ik u voor het gemak van het lezen en leven in het algemeen niet eens mee)-.... allez.... kom Olijf eens bezoeken na zomer 2014 ergens grofweg tussen mei en oktober......) u bent waarempel en waarachtig welkom.

  Maar lees dit met de nodige reserve. U bent welkom. Maar Olijf is moe en zal maar 1,5u slapen. Dus het deel van 2014 is niet noodzakelijk correct ingeschat (maar ik hoop van wel :))

  ..... *zucht. Life is ... sleepy at times....*......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jazeker, 't is daar een aanrader. Ik kan er over meepraten. Geen woord teveel (nou ja, bijna dan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen