vrijdag 1 februari 2019

z'n doel voorbij?

Allez cochon, alleeeezz… Hop. Hop!
Cochoooooon… HOP!

Wie kent'em intussen niet? Het reclamefilmpje van de aandoenlijk lieve boer met de hoepel in de hand?

Ligt het aan de ouderdom, hormonen of eenvoudigweg aan het niets meer gewoon zijn? Geen idee.
Maar het lààtste waar ik aan denk na het zien van het filmpje is "hoe kan ik dit varken zo snel mogelijk in een worst (laten) draaien en opeten"

Vind ik...

5 opmerkingen:

  1. Persoonlijk vind ik Marcassou worstjes heel lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik geef toe dat ik niet geloof ze ooit al gegeten te hebben, Bentenge.
      Neemt niet weg van het feit dat de zin me vergaat om een worst te eten van ditn dit aandoenlijk beestje.
      But maybe it's just me :)

      Verwijderen
  2. Hallo vrienden, mijn naam is Andrea Maria, uit Stockholm - Zweden. Ik lees goede opmerkingen over je goede werk, ik ben heel blij voor jullie allemaal, want ik heb hetzelfde geluk gevonden in mezelf, slechts een paar weken geleden las ik een goed getuigenis op soortgelijke blogsite op mijn werkkantoor, een opmerking van een dame Jennifer uit Madrid zei dat een geweldige man uit de Africana-land genaamd Dr. Oduduwa zijn ex-vriendje na 12 maanden van uiteenvallen terug kon nemen. Ik was gemotiveerd, ik probeerde contact te leggen met dezelfde Oduduwa via:

    {Dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}

    voor een dringende oplossing om mijn huwelijk voor ongeveer 2 jaar te herstellen, ben ik gescheiden geweest. Onmiddellijk stuurde ik een e-mail naar Dr. Oduduwa, ik kreeg een onmiddellijk antwoord, hij vertelde me dat hij me kon helpen, hij zei dat mijn zaak te gemakkelijk voor hem is omdat hij in de loop van de jaren soortgelijke zaken heeft opgelost. Ik heb het geprobeerd, omdat ik niets te verliezen heb bij het proberen. Hij vereiste foto-afbeeldingen en kocht kaarsen en ander spellingmateriaal dat nodig was voor een succesvol resultaat. Twee dagen geleden, dinsdagmorgen nadat het liefdesspel was geactiveerd, kreeg ik een telefoontje van de man van mijn ex-echtgenoot, hij sprak zo vriendelijk tegen me en verontschuldigde zich voor het breken met mij dat het het handwerk van de duivel was en hij vond het erg jammer, Ik vergeef hem en bedank hem voor zijn terugkeer. Het was schokkend en een grote verrassing. Ik kan me nooit voorstellen dat het zo snel zal werken tot gisterochtend mijn man thuiskwam om me te ontmoeten en onze twee geweldige kinderen, we zijn allemaal blij als een gezin.

    Dr. Oduduwa heeft geweldige magische spellingskracht om het volgende op te lossen: ...

    1) hou van spellen om spellen te winnen

    2) Re Reset Lost Love Spells set Lost Love Spells

    3) Echtscheidingen

    4) Echtgenoten van de echtgenote van de echtgenoot

    5) bindende spelling om voor altijd samen te leven

    6) Break-up spreuken

    7) Magische wortels en kruiden voor sterke opstanding en langdurige seks

    8.) Magische spelling wordt gepromoot in uw werkkring

    9) Magische spreuk om een ​​baby te krijgen. (vrouwelijke vrucht van de baarmoeder)

    noot Ik was wanhopig om mijn ex-liefdesman terug te krijgen, het werkt sneller, wanhopig op zoek naar een dringend resultaat om ware liefde en vrede in de huwelijksrelatie te herstellen om onmiddellijk contact op te nemen met Dr. Oduduwa. WhatsApp mobiel: +79268011965

    BeantwoordenVerwijderen
  3. OMG!!! Dit is zeker een schokkende en waarheidsgetrouwe getuigenis ... Mijn naam is Doretta Allison. Ik bezocht een forum hier op internet op 7 maart 2020, en ik zag een geweldig getuigenis van deze krachtige en geweldige spreukster genaamd DR OGUNDELE op het forum gedeeld door een andere dame ... Ik geloofde het nooit, omdat ik het nooit gehoord of gehoord heb leerde eerder iets over magie of betovering. Geen enkele ziel had mij kunnen beïnvloeden over magische spreuken, totdat DR OGUNDELE het voor mij deed en mijn huwelijk van 8 jaar uiteenvallen bij mij terugbracht en mijn man bij mij terugbracht. binnen 24 uur, net zoals ik eerder op internet over hem las, deed hij hetzelfde voor mij .. ik was echt verbaasd en geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving en dat ik hem terug accepteerde .. ik ben echt kort van uitdrukkingen, en ik weet niet hoeveel ik mijn waardering aan u moet overdragen DR OGUNDELE, u bent een God die naar mij en mijn hele familie is gestuurd. En nu ben ik weer een vreugdevolle vrouw. Ik heb een afspraak met hem gemaakt om zijn naam op elk forum te delen, daarom deel ik deze getuigenis hier, als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met Dr. Ogundele via WhatsApp of Viber Chat: +27638836445.

    BeantwoordenVerwijderen

  4. Ik was 16 jaar getrouwd met een liefhebbende moeder en vrouw. We hadden samen 2 kinderen die nu 11 en 13 zijn. Ik kwam weer in contact met een oude vriendin van de universiteit op Facebook en we begonnen een affaire en ik verliet mijn vrouw. De vrouw met wie ik een affaire had, is een geweldige vrouw en ik hou ook van haar en onze kinderen begonnen de situatie te accepteren en mijn vrouw is een beetje verder gegaan, maar niet verliefd op de man met wie ze omgaat. Ik dacht dat ik niet meer verliefd was op mijn vrouw en ik voelde me vreselijk over wat ik haar heb aangedaan - ze is een goede vrouw en ik weet niet wat me overkwam. Ik besloot om te proberen haar terug te krijgen en ik werd aanbevolen aan Dr Ilekhojie voor hulp om herenigd te worden met mijn vrouw en binnen 48 uur nadat ik contact had opgenomen met Dr Ilekhojie, besloot mijn vrouw om dingen met mij uit te werken en nu zijn we weer samen met onze kinderen die als één gelukkig gezin leven. Ik weet echt niet welke woorden ik moet gebruiken om te waarderen wat Dr Ilekhojie voor mij heeft gedaan, maar ik zal u bedanken, meneer, voor het herenigen van mij en mijn familie. Voor degenen in moeilijke tijden met hun huwelijk of relatie kunnen WhatsApp Dr Ilekhojie voor hulp met dit nummer +2348147400259 of u kunt hem een ​​e-mail sturen naar gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen