dinsdag 18 november 2008

Ben ik geïnspireerd vandaag?


Niet echt... heeft er waarschijnlijk mee te maken dat ik vandaag een bord VOL pasta heb gegeten... nog eens écht doorgegeten. Was al lang geleden.
Mensen vinden dat ik dringend wat kilootjes mag bijverdienen... dus ik AT.

Zo'n vol bord pasta maakt je loom, niet alleen lichamelijk... nee, ook de geest valt stil.

Ben er nog net in geslaagd om de afwas volledig te doen (keuken nog steeds een bouwsite), twee kasten versleurd en dan met laptop richting slaapkamer, m'n nest, m'n cocoon.

Nu zit ik hier, met m'n beste mailvriendin online, na te denken over welk onderwerp ik deze keer zal aansnijden zonder al te veel van mezelf bloot te geven...


Nog maar eens in het kader van de dankbaarheid.

De belangrijkste persoon in mijn leven - nu geen deel daarvan uitmakend maar desalniettemin nog steeds de belangrijkste - heeft me de voorbije 24 uur aangenaam verrast. Het gebeurde "maar" op msn, het had niet veel om het lijf... een offline berichtje waar ik al zolang op gehoopt had...

Een offline berichtje zegt me: " ik heb aan je gedacht, zelfs al was je er niet"... en wàt in dat berichtje staat, is dan niet eens zo belangrijk... ik "lees" woorden die NIET geschreven werden.

Ik verwacht van velen de opmerking: pas op met wat je tussen de regels leest, het ìs er misschien helemaal niet.

Vandaag luister ik enkel naar mezelf en wat mijn gevoel me zegt.... En ik, ik léés wat ik wil. Op, onder én tussen de regels :)
(zie je óók het vlindertje bij de msn-mannetjes?)
;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten