tag:blogger.com,1999:blog-4181124518500697352.post3354051599797241805..comments2023-11-21T11:22:55.155+01:00Comments on OlijfOlijf: WintergroentenOlivehttp://www.blogger.com/profile/04705245741595734438noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4181124518500697352.post-48105187891372063942012-11-24T00:25:31.349+01:002012-11-24T00:25:31.349+01:00"Era meglio morire da piccoli che mangiare la..."Era meglio morire da piccoli che mangiare la pasta con i broccoli" <br />A domani <br />:-) LEHTIhttps://www.blogger.com/profile/10249956800396475380noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4181124518500697352.post-9776752029181363732012-11-23T20:54:26.630+01:002012-11-23T20:54:26.630+01:00Hey, dankjewel Lies! dit recept had ik nog niet ge...Hey, dankjewel Lies! dit recept had ik nog niet gezien. Ziet er lekker uit :)<br />Inderdaad.... eet maar eens een hele kool op je eentje eh. Ben dagelijks immens dankbaar voor de uitvinding van de diepvries :) :) :)Olivehttps://www.blogger.com/profile/04705245741595734438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4181124518500697352.post-55432047099275537232012-11-23T17:27:48.838+01:002012-11-23T17:27:48.838+01:00Ik at vandaag Chinese kool. Hierbij het recept. Ee...Ik at vandaag Chinese kool. Hierbij het recept. Eenvoudig en lekker (wel de hoeveelheid rode peper beperken).<br /><br />Chinese kool met cashewnoten (http://www.tournedos.nl)<br /><br />500 g Chinese kool<br />1 rode Spaanse peper<br />100 g gezouten cashewnoten<br />1 el Chinese sojasaus<br />1 el azijn<br />1/2 el vloeibare honing<br />zonnebloemolie<br /><br />Snij de Chinese kool in repen, was deze en laat uitlekken.<br />Halveer de Spaanse peper, verwijder de zaadjes en snij in kleine stukjes.<br />Verhit wat olie in de wok en bak de cashewnoten in ± 2 minuten goudbruin.<br />Schep ze uit de pan op een bord.<br />Fruit de peper in de resterende olie.<br />Schep de Chinese kool erdoor en roerbak ± 5 minuten tot de kool is geslonken.<br />Roer intussen een sausje van de sojasaus, de azijn en de honing.<br />Roer dat met de cashewnoten door de kool en verwarm alles goed.<br />Lekker met Chinese eiermie.<br /><br />Gevonden op deze site: http://www.dewassendemaan.be/<br /><br />Straks maak ik ook nog Chinesekoolsoep, want krijg maar eens een hele Chinese kool op in je eentje.Lieshttp://oponseentje.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4181124518500697352.post-33824186743045686312012-11-23T07:55:25.355+01:002012-11-23T07:55:25.355+01:00nope...... :)nope...... :)Olivehttps://www.blogger.com/profile/04705245741595734438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4181124518500697352.post-33652743747800183062012-11-22T19:59:04.037+01:002012-11-22T19:59:04.037+01:00En je kent ook het rijmpje over die fameuse brocco...En je kent ook het rijmpje over die fameuse broccoli?LEHTIhttps://www.blogger.com/profile/10249956800396475380noreply@blogger.com